8.12.2020

Der er workshop i dataforståelse, dataetik og digitalt selvforsvar 8. december 2020 fra 13.00-16.00 med to indlagte pauser. Du kan være med online, lytte, quizze, kommentere. Det er sjovt og lærerigt, og det er finansieret af Lærerstandens Brandforsikring, så det er gratis for dig. MELD DIG TIL HER. Ved tilmelding får du e-mailet et link. Men uanset om du er tilmeldt eller ej, kan du klikke her (https://vimeo.com/event/535731) og deltage et link til live-streamingen en halv time før vi begynder. Så gem denne side.

Workshoppen vil ruste dig til at gå i gang med undervisning af dine elever – eller som forældre – i at forstå, hvilken enorm rolle data spiller i vores samfund i dag og agere derefter. Du vil få øvelser, dilemmaspil, videoer og værktøjer med, som du kan bruge selv, og som du kan videreformidle til dine elever og din familie og venner. Nedenfor programmet, hvor der er indlagt pauser, så du kan strække ben og hente kaffe. Se her hvad andre siger om workshoppen. 

Vi streamer direkte via vores Vimeo-kanal, og du kan deltage med spørgsmål og svar, kommentarer og i qvizzer både via Vimeo direkte og også via slido.com. Vi fortæller dig, hvordan du gør undervejs. 

Program

Velkommen Hvorfor skal dataforståelse på dagsordenen i skolerne? 

Tema 1: Samfunds-og forretningsmodeller samt dilemmaøvelser

Tema 2: Privat vs offentlig incl øvelser

PAUSE 10 min

Tema 3: Digitale fodspor incl øvelser

Tema 4: Datasikkerhed incl øvelser

PAUSE 10 min

Tema 5: Dataetik og datarettigheder

Ansvarlige: Eva Petropouleas på evch@pha.dk / 72481962 og Pernille Tranberg mail@digital-identitet.dk / 22669932

Scroll to top